Het gemak van een platform

BookThat Solutions

Wat is BookThat Solutions?

We kennen allemaal wel de grote platformen zoals bookings.com en we weten allemaal wat voor kostenplaatje daaraan vast hangt. Wij geloven heel erg in de gedachtegang dat complexe vraagstukken of wensen niet alleen bij de grote namen mogelijk is, maar voor elke organisatie. Wij geloven dat softwareoplossingen geen zes tot negen maanden duurt voordat het op de markt gebracht wordt. Wij geloven dat wij softwareoplossingen kunnen bouwen in drie weken, die hetzelfde functioneren en met een lagere prijskaartje. Wordt volledig ontzorgt op gebied van security, hosting, payment en maatwerk. Vind niet meer het wiel compleet uit maar maakt gebruik van een platform as a service (PaaS) oplossing en tegen een fractie van de prijs.

Ik wil een softwareoplossing

De voordelen van BookThat

Een tastbaar product

vertaald vanuit een visie

Lage ontwikkelingskosten

Vanuit een grote denkvisie

Flexibileit en snelheid

Wij bouwen demo's in dezelfde week

Mijn eigen tastbare product

Ervaar de voordelen van BookThat Solutions nu zelf

Neem vrijblijvend contact op

Waarom een platform?

  • Combineer aanbod en vraag

    Het geeft jouw doelgroep de mogelijkheid om zich aan te melden, een persoonlijk profiel aan te maken en in contact te komen met andere gebruikers van het platform. Er kunnen bijvoorbeeld diensten of producten worden aangeboden en vacatures worden geplaatst zonder dat jij dit hoeft te doen.

  • Eenvoudig schaalbaar

    Doordat een platform dynamisch is ingericht werkt het vaak sneller dan een regulier bedrijf. Hierdoor kan men schakels uit de keten overslaan waardoor een lager kostprijs gerealiseerd kan worden.

  • Verzamel veel informatie

    Door met jouw platform in te spelen op de wensen van jouw doelgroep zorg je voor meer gebruikers en meer data van deze gebruikers. Het wordt gemakkelijker om deze gebruikers te voorzien van maatoplossingen in de vorm van een product of dienst. Ook krijg je sneller een beeld van huidige trends en kun je hier weer op inspelen.

Waarom een platform?
BookThat Solutions

Mijn eigen platform

Een tastbaar product in handen hebben binnen een aantal weken? met lage ontwikkelingskosten? Een platform die past bij de wensen en behoeftes van jullie organisatie gebaseerd op de visie van de organisatie? Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan om alle in en out's te weten voor het bouwen van jullie eigen platform.

Bouw mijn platform