Snel en gemakkelijk jouw werkruimte boeken

BookThat Solution de online reserveringstool voor het reserveren van werkplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes.

Gemakkelijk je

Werkplek reserveren

Vergaderruimtes reserveren

Extra's bijboeken

Direct inzicht van gebouwcapaciteit

Locatiebeheer

Organisaties die BookThat Solutions al gebruiken

BookThat Solutions de oplossing

voor veilig werken op kantoor

Neem vrijblijvend contact op

Hoe ervaar het personeel dit

Zoek de locatie

Het personeel zoekt de geschikte locatie tussen alle beschikbare locaties of klikken in de zoekbalk om direct de gewenste locaties te zoeken. Favorieten locaties gezien? Worden toegevoegd aan hun favorieten, zodat je dit in één oogopslag kunnen zien.

Boeken direct de extra's

Bij het boeken zijn er extra mogelijkheden beschikbaar tijdens het reserveren van de kantoorruimte. In de app kun je direct reserveren bij betreffende locaties voor verschillende extra's. Zo kan er tijdens het boeken van de ruimte direct een parkeerplaats, apparatuur of maaltijden bij geboekt worden.

Bevestig reservering

Nadat alle gewenste opties zijn aangeklikt, wordt de reservering direct doorgestuurd d.m.v. de grote knop. Vervolgens ontvang de werknemer ter bevestiging van de reservering nog een mail op het opgegeven mailadres.

BookThat Solutions

Het personeel dit zelf laten ervaren?

Meld mij nu aan

De mogelijkheden van BookThat Solutions

BookThat Solutions

Werkplek reserveren

BookThat Solution levert het online reserveringssysteem voor het reserveren van werkplekken en vergaderruimtes. Met dit systeem kunnen werknemers, bezoekers (en of studenten) gemakkelijk een beschikbare werkruimte reserveren en verzekerd zijn van hun werkplek.

BookThat Solutions

Extra's bijboeken

Binnen onze tool bieden wij de mogelijkheid om tijdens het reserveren extra opties bij te boeken. Zo kan je tijdens het boeken van je ruimte direct een (elektrische) parkeerplaats, apparatuur of maaltijden bijboeken. Zo weet je zeker dat jou werkplek helemaal compleet is.

Met een klik op de knop een duidelijk overzicht

Benieuwd naar de mogelijkheden? of de functionaliteiten die aansluiten bij jullie organisatie?

Mail nu
BookThat Solutions

Reserveer vergaderruimtes

Niet alleen opzoek naar een werkplek, maar ook een vergaderruimte met jouw collega's? BookThat Solution geeft inzicht in welke vergaderruimtes er vrij zijn om te boeken. Haal alles uit jullie ruimtes!

BookThat Solutions

Locatie beheer

BookThat Solution het gecentraliseerde platform voor een overzichtelijk, eenvoudig en gemakkelijk beheer van meerdere gebouwen, verdiepingen of werkruimtes.

BookThat Solutions

Direct inzicht van gebouw capaciteit

Direct inzicht krijgen in jouw gebouw capaciteit? Dat wordt inzichtelijk in uw eigen overzichtelijk profiel waarin alle bezoekers en reserveringen zichtbaar zijn.

Meer weten?

Meer weten over ons BookThat Solutions, veilig werken op kantoor ? Of het gemak ervan zelf ervaren? Vraag dan een gratis en vrijblijvende online demonstratie aan.

Plan demo

We hopen jouw snel te zien