Envision, Create & Amaze

Just do it!

Idee voor een nieuw platform? Wij denken graag mee in het vertalen van jullie visie naar een tastbaar product binnen 3 weken! Het inschakelen van development agencies en designers is verleden tijd! Kies voor een Platform as a Service oplossing en bouw in een oogwenk jullie eigen unieke platform! Klinkt goed? Nog beter? Wij bouwen jou concept in demo nog dezelfde week!

Just do it!

Onze visie | For the Passion of People

Envision

Het zo snel mogelijk vertalen van een goed idee naar product is essentieel! Het daadwerkelijk kunnen tonen van een product zorgt dat het bij jullie, klanten en investeerders snel gaat leven. Dus waarom wachten?

Create

Een platform ontwikkelen duur? Die tijd is geweest! Door gebruik te maken van een bestaande PaaS oplossing kan het ontwikkelen van een platform in een fractie van de "ouderwetse" tijd en kosten! Zonder concessies te hoeven doen op kwaliteit!

Amaze

Niks mooier dan een idee werkelijkheid zien worden. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen al feeling krijgt met je product en binnen weken operationeel kunt zijn!

Waarom een platform?

  • Combineer aanbod en vraag

    Het geeft jouw doelgroep de mogelijkheid om zich aan te melden, een persoonlijk profiel aan te maken en in contact te komen met andere gebruikers van het platform. Er kunnen bijvoorbeeld diensten of producten worden aangeboden en vacatures worden geplaatst zonder dat jij dit hoeft te doen.

  • Eenvoudig schaalbaar

    Doordat een platform dynamisch is ingericht werk het vaak sneller dan een regulier bedrijf. Hierdoor kan men schakels uit de keten overslaan waardoor een lager kostprijs gerealiseerd kan worden.

  • Verzamel veel informatie

    Door met jouw platfrom in te spelen op de wensen van jouw doelgroep zorg je voor meer gebruikers en meer data van deze gebruikers. Het wordt gemakkelijker om deze gebruikers te voorzien van maatoplossingen in de vorm van een product of dienst. Ook krijg je sneller een beeld van huidige trends en kun je hier weer op inspelen.

Waarom een platform?
Klantcase: BookThat.nl
Klantcase: BookThat.nl

Voor BookThat.nl, een bedrijf dat zich richt op de verhuur van mensen met een passie, hebben wij een platform gebouwd door gebruikt te maken van bestaande elementen. Dit platform is in enkele dagen gebruiksklaar gemaakt inclusief: App, betaalmogelijkheden, notificaties en filteropties.

Bekijk het platform

Zij gingen je voor:

Aanbieding op maat?

Neem contact met ons op

Contact