Een online platform nodig?

Een dure platformbouwer of designer inschakelen is verleden tijd. Maak gebruik van een bestaand platform met alle gewenste functionaliteiten, personaliseer dit platform naar jouw wensen en behoefte en bedien jouw werknemers of klanten nog beter.

Een online platform nodig?

Waarom een flexibel platform

Geen hoge ontwikkelkosten

Een nieuw gebouwd platform kost al gauw een hele hoop geld, door gebruik te maken van een bestaande basis kan veel goedkoper en vooral sneller worden opgeleverd

Speel in op tijdelijke markten

Zie je bijvoorbeeld alleen kansen in de zomermaanden of wil je mee surfen op een hype, geen zorgen je zit nergens aan vast

Probeer het eens

Ben je er nog niet uit of je veel geld en tijd wil steken in het ontwikkelen van een nieuw platform? Probeer het dan tegen relatief lage kosten en zonder risico

Waarom een platform?

  • Combineer aanbod en vraag

    Het geeft jouw doelgroep de mogelijkheid om zich aan te melden, een persoonlijk profiel aan te maken en in contact te komen met andere gebruikers van het platform. Er kunnen bijvoorbeeld diensten of producten worden aangeboden en vacatures worden geplaatst zonder dat jij dit hoeft te doen.

  • Eenvoudig schaalbaar

    Doordat een platform dynamisch is ingericht werk het vaak sneller dan een regulier bedrijf. Hierdoor kan men schakels uit de keten overslaan waardoor een lager kostprijs gerealiseerd kan worden.

  • Verzamel veel informatie

    Door met jouw platfrom in te spelen op de wensen van jouw doelgroep zorg je voor meer gebruikers en meer data van deze gebruikers. Het wordt gemakkelijker om deze gebruikers te voorzien van maatoplossingen in de vorm van een product of dienst. Ook krijg je sneller een beeld van huidige trends en kun je hier weer op inspelen.

Waarom een platform?
Klantcase: BookThat.nl
Klantcase: BookThat.nl

Voor BookThat.nl, een bedrijf dat zich richt op de verhuur van mensen met een passie, hebben wij een platform gebouwd door gebruikt te maken van bestaande elementen. Dit platform is in enkele dagen gebruiksklaar gemaakt inclusief: App, betaalmogelijkheden, notificaties en filteropties.

Bekijk het platform

Zij gingen je voor:

Aanbieding op maat?

Neem contact met ons op

Contact