We gaan weer open!

Geef jouw gasten weer de mogelijkheid om hun favoriete tafel te reserveren en zorgeloos coronaproof te genieten op jouw terras. Door online een reservering te maken op het gewenste tijdstip.

We gaan weer open!

Laat jouw gasten weer zorgeloos genieten

Het gemak van online reserveren

De gasten kiezen gemakkelijk een datum en tijdslot bij hun favoriete restaurant en terrassen. Volgens krijgen ze een gezondheidscheck en wordt de bevestiging via de mail toegestuurd.

Meld jouw restaurant eenvoudig aan

Neem contact met ons op, wij voorzien je van een eenvoudig invulblad waarin je het adres van het restaurant invult, de beschikbare tijdssloten en het aantal gewenste personen per tijdsslot

Gemakkelijk en snel inzetbaar

Binnen één dag kunnen wij dit schaalbaar in orde maken. Dit doen we volledig in de gewenste huisstijl en houden rekening met alle wensen omtrent informatievoorziening.

BookThat Solutions

Hoe werkt het systeem?

Wegens maatregelingen is het verplicht om een reserveringssysteem te hebben om gasten op een veilige en geordende manier jouw terras te laten bezoeken. Het is belangrijk dat dit systeem voeldoet aan alle eisen die vanuit de overheid zijn opgegeven.

Bekijk hier hoe het systeem bij winkels werkt
BookThat Solutions

Direct overzicht

Stop met alles op losse papieren te schrijven en zie in één oogopslag alle reserveringen op de telefoon, tablet, laptop alle bevestigingen, annuleringen, voltooide reserveringen, vooraf ingevulde gezondheidsheidscheck, de contact informatie van de gasten en de mogelijkheid tot het uitdraaien van een totale reserveringsrapportage. Er is een volledige eigen controle over de communicatie die via het platform loopt en het restaurant is makkelijk vindbaar voor klanten door de zoek functionaliteiten van het platform op basis van locatie.

BookThat Solutions

Bepaling van eigen tijdssloten

Het is mogelijk om de duur van tijdsloten zelf te bepalen. Het systeem zorgt er automtisch voor dat in volle tijdsvakken geen reserveringen meer mogelijk zijn. De tijdsloten kunnen per weekdag verschillen en de capiciteit voor elk tijdsvak is zelf invulbaar. Daarnaast kan er afzonderlijk een scheiding gemaakt worden tussen de capaciteit en tijdsloten voor het restaurant en het terras.

Deze bedrijven maken al gebruik van ons reserveringssysteem

Vraag direct de oplossing voor jouw restaurant aan

Wees voorbereid op de nieuwe maatregelen

Ik wil dé oplossing