Het bouwen van apps voor organisaties

BookThat Solutions

Snel en flexibel

Een nieuw gebouwd platform kost al gauw een hoop geld, door gebruik te maken van een bestaande basis kan het veel goedkoper en vooral sneller. Wij geloven in de visie dat een platform gebouwd kan worden in een aantal weken plaats van maanden. Wij komen uit de ICT wereld, waardoor innovatie constant op de loer ligt. Door gebruikt te maken van basiselementen hebben wij lage ontwikkelingskosten en zijn wij flexibel in de snelste platformen bouwen met complexe vraagstukken. Wij bouwen de eerst tastbare producten binnen en week en zullen in een aantal weken het platform gebruiksklaar hebben met een fijn prijskaartje.

Een app voor jouw organisatie!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Klik hier
BookThat Solutions

Maatwerk

Wij leveren geen standaard pakket, wij leveren Maatwerk! Binnen een hand om draai weten wij met onze basis elementen de huisstijl van jouw organisatie toe te passen zodat jullie look and feel ook doorloopt in het platform. Toch iets in het hoofd, wat buiten ons aanbod valt? Geen probleem, wij bouwen gemakkelijk en snel van concept naar realiteit. Binnen twee tot drie weken staat er een werkend live platform die aansluiten bij de wensen en behoeftes van jullie organisatie.

BookThat Solutions

Informatief & visueel

De voordelen van een eigen platform is dat alle informatie voor jouw bezoekers, medewerkers en of personeelsleden overzichtelijk op één plek wordt weergegeven. Deze informatie wordt ondersteund door visualisatie zoals afbeeldingen, pictogrammen en/of video's waardoor het past bij de uitstraling van jullie organisatie.

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie?

Laten we eens koffie gaan drinken!

Mail ons!
BookThat Solutions

Lage ontwikkelingskosten

We kennen allemaal de grote namen onder de platformen en wat voor kostenplaatje daaraan vast hangt. Wij geloven heel erg in de gedachtegang dat complexe vraagstukken of wensen niet alleen bij de grote namen mogelijk is, maar voor elke organisatie. Wij geloven dat softwareoplossingen geen zes tot negen maanden duurt voordat het op de markt gebracht wordt. Wij geloven dat wij softwareoplossingen kunnen bouwen in drie weken, die hetzelfde functioneren en met een lagere prijskaartje. Wij denken groot, wij denken vooruit!

Deze organisatie gingen je voor

Ik ben opzoek naar mijn eigen platform!

Interesse? Wij geven graag vrijblijvende demonstraties over het bouwen van onze platformen.

Laten we eens sparren!